Info

Zorgeloos op vakantie

Een klein hotel met een groot hart voor dieren. Wij hebben bewust voor een klein pension gekozen om elke gast de nodige aandacht en liefde te kunnen geven. Het pension is gelegen in een landelijke ruime omgeving.

Uw trouwe viervoeter huisvesten in een hotel is vaak een moment met veel emoties. Daarom heb ik graag dat u op voorhand naar de accommodatie komt kijken alvorens te reserveren. Zo ziet u wat Xanihof u en uw hond te bieden heeft.

Tijdens de vakantieperiodes wordt er geen bezoek aan het hotel toegestaan, dit om de rust van de aanwezige hotelgasten te kunnen garanderen. Dank u voor uw begrip.

Wij beschikken over 10 buitenverblijven met ruime, tochtvrije, geïsoleerde slaapplaatsen. 5 zijn voorzien voor grote rassen en de andere 5 zijn voorzien voor kleine rassen. Het hotel is voorzien van airco om de warme zomerdag met een koel hoofd door te brengen en om tijdens de koude dagen te verwarmen. Daarnaast beschikken wij over verschillende speelweides.

Wij geven u open en eerlijke informatie, zo kunt u gerust en zorgeloos van uw vakantie genieten.

Uw hond komt in ons pension bewust niet met andere gasten in contact en dit om de veiligheid van elk dier te garanderen. De honden zijn individueel gehuisvest, op de speelweides zien ze elkaar wel maar ze kunnen niet met elkaar in contact komen, daarom hebben we ook voor meerdere speelweiden gekozen. Zo doende dat elke gast voldoende tijd op de speelweiden kan spelen en ravotten.

Altijd een medische professional beschikbaar

Xanihof werkt samen met Dierenarts Liesbeth Andriessen. Als er om de één of andere reden een dierenarts moet geraadpleegd worden tijdens het veblijf, is dit onze bedrijfsarts. Stel dat zij is moeten langskomen, kan u nadien steeds contact met haar opnemen voor meer info.

Dierenarts Tongeren

Dierenarts Tongeren

Liesbeth Andriessen
0474 77 37 48
Koninksemstraat 284
3700 Tongeren

Om de gezondheid van uw en de andere honden te garanderen dient uw hond over de nodige inentingen te beschikkingen. Zonder deze inentingen kan uw hond niet in ons pension verblijven. Zie Praktisch voor meer informatie.

Dat beetje meer

Tijdens het verblijf heeft u de mogelijkheid om uw hond te laten trimmen, zie Trimsalon voor meer informatie.

Uiteraard stellen wij hoge eisen aan hygiëne. Meermaals per dag worden de verblijven grondig gepoetst en ontsmet. Daarnaast worden al mijn gasten verplicht behandeld tegen vlooien, teken en adviseren wij om uw hond enkele dagen voor zijn verblijf te ontwormen. Alle spulletjes die uw hond van thuis meebrengt, worden uiteraard aan hem gegeven en zorgen ervoor dat uw hond zich bij ons nog beter op zijn gemak voelt.

Wij staan als professionelen ten diensten van uw viervoeter. Hij krijgt een hotel-service op maat in een all-in formule. Een hele geruststelling voor u en voor uw hond.

Kortom… bij ons is uw lievelingsdier in goede handen!